dinsdag, februari 21, 2006

Gooi 3 – Old Bears

Mwa een regenachtig weekje. Zou de pot wel doorgaan op zondag? Het verlossende woord kwam zondagmorgen en uiteindelijk stonden 16 man te trappelen om het hoog geklasseerde Old Bears eens goed partij te bieden.

Door wat afzeggen stond er een ongebruikelijke opstelling met Joost op 8, Bruno op 9 en Mike op 10. Na een opzwepende speech van Rob H gingen we vlammend uit de startblokken. De Old Bears waren onaangenaam verrast dat ze op eigen helft moesten verdedigen. Er waren wat kleine kansjes maar die konden we niet pakken. In het verloop van de eerste helft zette Old Bears een tandje bij en drukten zij voor half-time twee tries.

De eerste helft speelde iedereen naar vermogen en werd er uitstekend gewerkt (zelfs door de witte broek…). Fred van V. kwam tijdens de rust in het veld voor de fool back en Gooi3 ging weer agressief van start. Dit kwam BakeII op een sinbin te staan waardoor er tijdelijk meer ruimte ontstond. Het waren de net iets fittere Old Bears die daar een aantal keer van wisten te profiteren.

Het Gooi bleef hartstochtelijk verdedigen en bij Dench ging even het lichtje uit, bij Joost kraakte een ribje en bij Bruno verzuurde het schoudertje.
Thomas kwam uiteindelijk nog een keer dicht bij de vijandelijke tryline maar kon de verdiende punten voor Gooi3 niet drukken. Eindsignaal.

Een heerlijke pot waarin niemand verzaakte maar waarin Old Bears het spel simpelweg iets slimmer speelden.

Man of the Match, eigenlijk iedereen maar na een donatie in bierpot gaat de eer naar prop Sander Jorissen.

Mike van den Bosch

Geen opmerkingen: