woensdag, juli 23, 2008

RE: verslagje

Vorige week donderdag vond een echte tweedeling in het team plaats. Aan de ene kant mannen die rechtop blijven rennen, hun eten binnenhouden en onder het motto "niet lullen maar poetsen" de hyperventilatie tegemoed rennen. Aan de andere kant heb je Arlo.
Waar hij vorige week nog met veel bravoure verkondigde dat iedereen z'n rug had gezien tijdens het lopen, maakte hij dat nu volledig waar. Niet omdat hij voorop liep, maar omdat hij het gewoon niet binnen kon houden. Ach gossie toch jochie, was het allemaal zo moeilijk dan? En wat voor indruk moet het maken op de automobilisten die in de route Amsterdam-Amersfoort een grijze kerel z'n balletje mayo zagen teruggeven aan de natuur?
Verder was het lekker lopen. De conditie wordt met de week beter, de oefeningen zwaarder en de groep groter. We zijn op de goede weg voor een conditioneel lekkere start van het seizoen!
Tenslotte nog de complimenten voor Brace tot Brace, want met die korte beentjes van hem loopt hij het parcours dubbel. Knap hoor!
Tot morgen,

Bierhausen

Geen opmerkingen: