dinsdag, januari 27, 2009

Jonge god stopt

Beste knarren van het derde,

Met pijn in mijn hart heb ik vorige week besloten niet meer stoer te willen doen en te proberen om nog te kunnen spelen. Afgelopen zondag had ik gepland dat aan jullie onder genot van een jukje mee te delen. Zieke kinderen en zo hielden mij thuis.
Om kort te gaan Brun stopt met rugby.
Maak je geen zorgen, ik kom heus wel die juks aanleveren.

Succes mannen en blijf uit die degradatie play off.

Gr Brunolf

2 opmerkingen:

Dorre zei

Brun,

Altijd spijtig wanneer iemand dat moment heeft bereikt en deze beslissing voor zichzelf moet nemen. Afgezien van het spelplezier en het teamgevoel dat je zult missen (en wij); het vervelende is dat het risico groot is dat je de club gaat mijden. Niet op de laatste plaats omdat iedereen toch weer even vraagt "wanneer je weer komt spelen". Ik hoop van harte dat jij deze uitdaging aankunt en betrokken zult blijven bij de club. Zodat we toch nog regelmatig een biertje samen drinken en kunnen ouwenelen over vroeger.
"OLD RUGGERS NEVER DIE".

Luto zei

Hee Brun wat lees in nou op ons weblogje..... stoppen!?! en dat nog wel met een digitale mededeling....Foei.
Dat gaat je meer dan 3 jugs kosten. Jammer dat je tot deze beslissing bent gekomen, want het putje is er ook voor jou, ook volgend jaar nog trouwens. Je doet toch hopenlijk wel mee aan het putjestoernooi in april/mei? en traditioneel aan de nieuwjaarswedstrijd? en je gaat toch gewoon mee op de trips? Tot zondag dan maar
Eric