maandag, mei 23, 2011

Oude Meesters op het Amsterdam 10-a-side 2011

't Gooi 35+ heeft net een absoluut geslaagd weekend achter de rug. Gestart met een wedstrijd tegen de Alcolizatti die uiteraard werd gewonnen. Lekker gespeeld, maar nog wat onwennig. De tweede wedstrijd tegen de Millfield Old Boys begonnen we veel te zwak waardoor we al snel tegen een achterstand aan keken. Ondanks goed herstel de wedstrijd niet gewonnen. Daarom moest de derde wedstrijd gewonnen worden om voor het hoogste podium te gaan op zondag. In een zeer sterk gespeelde wedstrijd hebben we gewonnen van de 1&12's (combinatie van oud DSR-C/Ascrum/Leiden) door goed in het systeem te spelen.

Op zondag dus voor de Silver Pier, met een leuke loting: de Marauders (winnaars van vorig jaar en uiteindelijk ook dit jaar weer winnaar). In een zeer sterke wedstrijd, waarin we vooral verdedigd hebben we nipt met 1 try en conversie verloren. Echte heel jammer, want we hebben echt heel goed gespeeld en als team fantastisch voor elkaar gewerkt. Helaas konden we de paar kleine kansjes niet omzetten in resultaat.

Omdat de verliezers van de knockout fase in de Silver Pier door gaan naar de Boot konden we verder rugbyen. De tegenstander werd Madrid classics. Door wat onduidelijkheid over het tijdstip van de wedstrijd gingen we niet goed voorbereid het veld op. Het werd niet de wedstrijd die we gehoopt hadden, want uiteindelijk verloren we deze (naar ik heb horen zeggen) ook met 7-0, waarna de classics doorstoomden en de Boot wonnen.

Al met al hebben we zeer leuk gespeeld, met zeer goede wedstrijden maar ook met lol en plezier in het spel.

Als fieldcaptain wil ik alle spelers bedanken voor hun inzet (ook Robbie Pel die al tijdens zijn 1e warming up geblesseerd raakte), maar ook alle toeschouwers/supporters die er waren.
Naast 't Gooi was er nog veel meer te zien in Amsterdam, bij de dames was een deel van de wereld top aanwezig. Maar ook in het heren sevens toernooi waren vele toppers aanwezig. Iedereen heeft met al het mooie rugby wat in Amsterdam te zien was en het goede weer absoluut kunnen genieten.

Voor de geinteresseerden zijn uitslagen en verslag te vinden op http://www.amsterdamsevens.com/

Dorre namens iedereen bedankt voor de organisatie en inzet. Erik-Jan bedankt voor de coaching en Chiljon (annatommie) bedankt voor de ondersteuning.

En we gaan op herhaling: op zaterdag 27 augustus zal tijdens de Haagse Rugby Dagen weer meegedaan worden aan het 35+ toernooi.

Ralph Wisse

Geen opmerkingen: