dinsdag, oktober 04, 2011

Gooi 4 - ARC the Pigs 1 (12 - 61)

Het was weer zondag, we mogen weer! Een dag vrij van afspraken en een dag gevuld met rugby.

Ongeslagen als koploper een wedstrijd ingaan voelt goed maar brengt ook druk met zich mee.

Hier was echter voor de wedstrijd niet veel van te merken, iedereen was op tijd en de focus was er! We beginnen met veel wissels, helaas hadden we die ook nodig bleek later. De kick-off, hier blijkt maar weer eens dat je altijd door moet spelen totdat er gefloten wordt, de bal gaat niet over de tien, we kijken ernaar en laten een pig de bal zo oprapen en weer neerleggen achter de try lijn! Jammer.

Met opgeheven hoofd gaan we de strijd weer aan, we scoren en maken het the pigs goed lastig in de eerste helft! Goeie tackles van onze nieuwe winger sander met bikkelharde ondersteuning van Fred houden the pigs van scoren af! Echter vielen al snel veel mensen uit, waren het de tackles van de pigs, was het de druk of wellicht de verzengende warmte, ik weet het niet!? Het vervolg van de wedstrijd doet denken aan Ierland - Italie, we worden overlopen, maar niet zonder slag of stoot!

Ik wil de jongens van het derde bedanken voor het spelen van een hele wedstrijd of het invallen! Heren van het vierde kom na zo'n zware wedstrijd even op adem en biedt jezelf aan als wissel bij het derde, dat doen ze ook voor ons en voor hen is het ook zwaar!

Al met al een harde en leuke wedstrijd waarin veel strijd werd geleverd! Iedereen bedankt voor de inzet, het was weer een eer om met jullie op het veld te staan!

Kenneth Leeuwenkamp

Geen opmerkingen: