dinsdag, april 03, 2007

Utrecht thuis

Heren rugbyers,

Ik weet niet of de verkiezing “man of the match” lag aan de oogstrelende bewegingen en de bikkelharde tackels
van ondergetekende (het gaat alleen zo langzaam en het doet s’avonds zo’n pijn) of aan het feit dat er misschien geen schrijver voor het verslag voorhanden was, maar ik ben met beide mogelijkheden vereerd.
Geweldige stemming, er hangt een fijne sfeer en we zijn met 24 man van de partij, beetje schuiven van Frans, wordt zo ongeveer hogere wiskunde om iedereen aan spelen te laten komen.
Richard van Dalen die nog even laat zien dat vrouwenrugby ook bij “t Gooi een reële optie is, heerlijk zonnetje, prachtige dag om te rugbyen.
Onder grote druk van de fw’s, en vooral zeer goed flankerwerk kregen de backs opeenvolgend mooie kansen om met een man meer situatie te kunnen scoren, Utrecht kwam er niet aan te pas, niet omdat ze zo beroerd speelden, maar ze kregen gewoon de kans niet.
Hulde aan het hele team, vooral aan de mannen die nog niet zo lang spelen en al een enorme bijdrage leveren in dit team.
Uitslag was ergens in de 50-7 geloof ik maar dat doet er niet zoveel toe, de derde helft belooft een hele aangename middag.
Aanstaande zondag naar Den Helder, een erewedstrijd, ik hoop jullie daar allemaal te zien.

The Fool Back

Geen opmerkingen: