dinsdag, november 27, 2007

AAC Vs het Gooi.

wedstrijdverlag AAC 3 vs 't Gooi 3 38 - 12

Lekker vroeg vertrokken richting Amsterdam. Daar aangekomen bleek ook nog eens damesrugby gespeeld te worden. Dit is een fenomeen dat ik niet vaak gezien heb. Tevens hebben de jongens nog leuke spelletjes met de BH's kunnen doen zie hiervoor de Foto's.

We zaten er erg slecht in vooral de eerste helft. Zoals houba aankonigde liepen een paar gasten van aac goed door en die waren bijna niet te tackelen.

Vooral de hands of was erg lastig te ontwijken. Er werd ook erg veel geluld in het veld. Daarbij kwam nog dat de scheids naar mijn mening erg zijn eigen cluppie hielp, dus de score is hier niet beter van geworden. Amsterdam speelde wel sporttief dus het spelletje was op zich leuk alleen moeten we de score even vergeten.

Ik weet niet wat de score bij de rust was. In de 2e helft werd er een try gemaakt door Pel en een door Lutijn. Hiervan werd er een geconcverteerd.

Man of the match was Mike voor zijn tomeloze inzet. Na de pot kreeg peter nog en fantastische rode pet en hij is nu officieel supporter van de veni vidi vici.

Tot zover.

Geen opmerkingen: