maandag, november 05, 2007

Smugglers uit, wel gewonnen maar de uitslag?




















Zondag 4 november,


Mooi weer, lekkere temperatuur, en we hadden er zin in om The Smugglers even goed in te pakken!


Aangekomen in Velserbroek even lekker een bakkie doen met de tegenpartij en dan de kleedkamers in. We begonnen zeer sterk! Maar we werden steeds een beetje zwakker, maar toen kwam Eric Bakker die de bal ving vanuit de line-out die gelijk uitermate goed werd gevormd in een ruck en met een goeie vaart richting de try lijn werd gepushed en Eric kon Eric met gemak de bal tegen de grond drukken. 0 – 5 Gooi. De conversie werd goed tussen de palen geplaatst door Peter. 0 – 7 Gooi. ''The Smuggies'' pakte 3 puntjes met een penalty kick. 3 – 7.

Later moest het weer tijd worden voor het Gooi uiteraard en dit keer was het Martijn Bremmer die de bal netjes tegen de grond drukte, 3 – 12. Helaas werd de conversie gemist en konden we de 2 extra puntjes niet toevoegen… Opeens uit een warrige situatie braken ze door en drukte ook zij netjes een try, en was e conversie ook raak het word steeds spannender! 10 – 12. Ook had Mr.Frakking een try afgekeurd nog maar wie die zou haden gemaakt is mij niet duidelijk, maar so be it…


2e Helft:

Dit was een goeie spannende 2e helft waarin er goed werd gerugbyd! Helaas kwamen we op achtersprong door een penalty tegen… 13 – 12. Na erg hard werken kregen ook wij een penalty en peter koos ervoor om tussen e palen te gaan schieten, en deed dat uiteraard! 13 – 15. WISSLE!! De wedstrijd is afgelopen en 't Gooi is 1 of 2 plekken gestegen!(het staat nog niet op de bondsite…)


Man of the match: Nigel (sr) Laidlaw. Nigel you played a good game mate!;-)


Trouwens niet alleen nigel speelde goed we doen het als een team guy's!


Goed gespeeld!



Verslag in naam van: Nigel Laidlaw (sr.)

Geschreven door: Nigel Esveld (jr.)







Windows Live Mail: Nu 2gb aan opslag - dat zijn maar liefst 1000 foto's - en nog steeds gratis! Windows Live Mail

1 opmerking: