maandag, december 03, 2007

verslag gooi 3 - castricum 3, zondag 1 decemeber 2007

Winnen van Castricum doe je zo:

Maandag kondigde het weerbericht het al aan: voor het weekeinde, m.n. zondagmiddag strom en veel regen verwacht. Dus bijna een week uitzien naar "ons weer".
En idd zondag met droog weer vertrokken, maar op weg naar de Poort toch nat geregend. Heerlijk weer eens uitzicht op een ouderwetse modder/regen/wind/voorwaartse game. Om 12.00 was Cas3 al compleet aanwezig en druppelde de Gooi3-ers langzaam binnen. Dick Verbeek won de toss en mocht ons gaan fluiten. Peptalk van de captain: "nu wel de eerste 20 min. vol aan de bak en niet zoals vorige week de eerste 20 min. niet eens over de middenlijn komen". Warm-up olv van Rob Houba, alvast aan het veld en het weer wennen.
In de eerste helft, trys van Rob Pel en Mike vd Bosch & 1 conversie van gastspeler Joachim Grader. De enige serieuze aanval van Cas werd door Rob H. met een try-saving tackle voorkomen. Het veld en de spelers werden steeds modderiger, zodat het onderscheid wie wie is en voor welke partij speelt steeds moeilijker werd. Rob Pel verlaat het veld met een verdraaide knie. De voorwaartsen konden zich lekker aan elkaar warmen, (veel scrums), de backs probeerde warm te blijven door veel te lopen. In de 2e helft trys van Joost van Hoof en Sander Jorissen (uit een push-over maul). Eindstand 26 - 0.
Gedrang om snel te kunnen douchen en weer op te warmen, Martijn Bremmer verwende ons daar met ........., kado van de 50-jarige Mark Dekker? Bij het knapperend haardvuur en gezang werden de mannen vd match aangewezen: Dinges bij Cas3 en ondergetekende bij Gooi3. Complimenten voor de medespelers: grote inzet en weinig gepraat in het veld. Dank aan het publiek voor het aanmoedigen, de wedstrijdleiding voor het gedecideerd fluiten en het management voor het organiseren van e.e.a. Tot donderdag.

Jan-Willem van Oldeneel

Geen opmerkingen: