maandag, februari 04, 2008

gooi3- Harlequins. a.s. zaterdag

3e team perikelen.

1. A.s. zaterdag bij wijze van voorwedstrijd (1e speelt thuis) een gezellige wedstrijd tegen de Harlequins. Die mannen zijn nu massaal aan het carnavallen maar een beetje afpilsen kon geen kwaad, zo is mij verteld. Aanmelden bij Frans via rapenburg581@zonnet.nl a.u.b. (echt 3e team gebeuren, niet alleen 35+ k.o. 13.00)

2. Regelkennis, bij genoeg animo kan er een avondje uitleg over de spelregels en spelsituaties gegeven worden. Vanaf de zijlijn gezien durf ik rustig te stellen dat zo'n avond voor iedereen nuttig is. Het wordt dan op een woensdagavond zodat we de club voor ons zelf hebben. (Nee, niet op vrijdag want dan moet ik de meeste weer uit de kroeg trekken!) Ook hiervoor weer opgeven bij Frans.

3. 19 april 3e teamfeest/ 10 a side tournooi, loopt nu niet bepaald storm met de inschrijvingen maar dat het weer bal wordt is wel zeker, donderdag even snel werkoverleg voor diegene die zich opgegeven hebben om een handje te helpen. Dus ook al is het donderdag takkeweer kom toch maar naar de club voor overleg.

Dus nu rap Frans mailen dat je zaterdag speelt en graag je rugbykennis wil opvijzelen.

Tot donderdag, Frans.

Geen opmerkingen: