maandag, oktober 27, 2008

H'sum 2 - Gooi 3

Hilversum uit, altijd lastig!

Ook al misten een paar basisspelers en kwam Hilversum met een jong en fit 2e (jaha, je leest het goed, 2e) team, we speelden een goede wedstrijd met enorme inzet.

Natuurlijk met veel te veel verloren (dat komt doordat we graag willen, maar nog niet zo goed weten hoe het nou allemaal moet)maar de inzet van alle spelers is enorm. Er wordt naar vermogen verdedigd, alleen de aanvallen van onze kant stranden in schoonheid van "en hoe nu verder" Snel verliezen we een paar sleutelspelers, Peter L. hoe is met je vinger en Eric L. heeft alweer een deel van z'n geheugen op het veld laten liggen, waardoor het contact tussen voorwaartsen en 3/4en moeilijker werd.

Gelukkig konden Brunolf en Guido een en ander opvangen. Speciale aandacht voor Rob P., die op no 15 een van de meest aanvallende spelers was, Berend die het zowaar leuk begint te vinden tegenstanders hardhandig te tackelen, Wouter die met z'n onbegrensde wil aanvalt en verdedigd (MOTM), Hans H. die geweldig getackeld heeft (ja Hans ik heb het gezien) Dorre die over meer lucht beschikt dan een kudde paarden, Thijs die met z'n grijpgrage handjes z'n tegenstander neerslingerd, probeer de rest van armen 's een keer, Beis die een vijftal tegenstanders op dezelfde wijze wist te stoppen, Arthur heeft z'n linkervoet weer ontdekt en heeft deze een paar keer meesterlijk gebruikt en ga zo maar door (ik kan iedereen noemen maar dat is voor volgende keer).

Ik denk dat het tijd wordt dat we weer 's een paar wedstrijden gaan winnen, als we met z'n allen gaan trainen wordt dit nog een heel leuk seizoen en gaan we onze komende tegenstanders verassen.
Uw tijdelijk vlaggende no. 15

Geen opmerkingen: