dinsdag, oktober 14, 2008

wedstrijdje in Purmerend



Wat was het weer fijn om afgelopen zondag weer een kleedkamer in te lopen met oude mannen met frisse gewassen rugbyshirts en met jonge mannen met frisse ongewassen rugby shirts. De sfeer zat er weer goed in zodat het rondje elkaar de waarheid vertellen weer op tijd begon.
Na het geijkte warmlopen begonnen we met de wedstrijd onze tegenstander gemiddeld iets jonger dan wij had al snel door waar onze minpunten zaten en maakte hier helaas ook gebruik van.



Al snel maakte zij hun eerst try helaas was dit onze eigen schuld niet al te beste communicatie en slechte tackels. Daarna kregen we er weer een beetje de sokken in we moesten nog een try incasseren maar het rugbygevoel kwam eindelijk weer een beetje terug.



De tweede helft begonnen we stukken sterker we konden terug komen met goed rugby en een mooie try maar moesten toch nog wat puntjes incasseren. Tijdens de tweede helft ook weer uitvallers jammer voor deze boys maar als je moe bent kun je dat ook gewoon zeggen in plaats van er zo een hele show er van te maken.



We kunnen uit deze wedstrijd concluderen dat we niet altijd te best zijn in het omschakelen van aanval naar verdediging alles heeft te maken met onze conditie mannen, zelf heb ook nog mannen niet echt voor de tackle zien gaan (dummy tackle???).



Persoonlijk vond ik dat onze linesman nooit meer gewisseld mag worden voor een ander. Deze man heeft een autoriteit en loopt met een souplesse van een jonge hinde hij heeft zijn plek gevonden.



Maar goed Ik heb genoten van een goede tweede helft laten we deze lijn doorzetten en donderdag lekker gaan trainen op conditie en tackels.



gr Martijn H

Geen opmerkingen: