maandag, maart 02, 2009

Wedstrijdverslag Gooi3-AAC3 21-44

Na de nodige paniek over eventuele onderbezetting, bleken er op de vroege zondag toch weer een mannetje of 18 klaar te zijn voor een lekker potje rugby tegen onze vienden uit de grote stad. Onze captain had voor de gelegenheid zelfs z'n haar donkerblond geverfd, bravo Peter!

Hoewel over het algemeen wat ouder en minder fit bleken deze uitgekookte en soms ietwat gemene mannen zeer goed te zijn in het losse werk en voor we het wisten hadden we 3 tries om onze oren. Ze pakten de bal (dat witte ding met die lettertjes erop) zeer goed over en eenmaal over de tryline lieten ze hun dikke lijf vallen en bingo! Zeer frustrerend voor ons en dus zaak ze weg te houden en onze snelheid te gebruiken. Dat lukte een paar keer vrij aardig wat resulteerde in een try van Pel.

Over het algemeen boden we goede tegenstand alleen lieten we ons op aggressie aftroeven. Er werd slordig omgegaan met balverlies en we waren veel te lief voor deze ouwe mannen die er niet vies waren van een welgemikte vuistslag en de nodige verbale intimidatie. Ik vond hun scrumhalf overigens verdomd veel op Hazes lijken, maar dit terzijde. (Ze hadden er allemaal wel iets van weg)

De tweede helft was aanvankelijk meer voor ons met een mooie rush van Arnout, maar vooral toen die kale erin kwam en o.a. Sander aan één oog blind sloeg, was het gedaan met ons mooie snelle veldspel.

Tijd voor hambo's, bier en vieze liedjes.

Met sportieve groet,


RJ

Geen opmerkingen: