donderdag, oktober 08, 2009

Gooi 3 tegen Almere Bulldogs (36 - 5)

Afgelopen zondag was er iets raars aan de hand en wat ja we stonden niet met 18 man op het veld maar met 24 plus twee die de leiding van de wedstrijd op zich namen bedankt e.l. en r.h. maar ja aangezien we maar met 22 man op het formulier mogen staan had frans wat verzonnen.

Hij Almere bellen kom maar met 10 man dan lenen wij jullie wel wat anders is het niet eerlijk, zo gezegd zo gedaan. Zo zijn wij aan de wedstrijd begonnen en vrij snel zetten wij Almere onder grote druk wat als resultaat had twee mooie try s van wie? Ja van het team namen weet ik niet. maar toen begonnen wij iets te verslappen wat als resultaat had zij konden ook scoren maar dat werd vrij snel recht gezet door ook weer twee keer te scoren zo gingen wij met een mooie scoren de rust in.

In de tweede helft hadden wij weer wat andere spelers uitgeleend en kwam de wedstrijd iets naar elkaar toe maar de oude meesters wisten zich goed te weren en konden toch nog twee try s scoren wat de rest van de tijd niet meer gebeurde uitslag 36-5 dus een mooie bonus punt en ja wij staan vierde heren blijf trainen voor je zelf en voor je maatjes je ziet het 26 man op het veld en er kunnen er echt maar 22 spelen dus lekker trainen en niet zeiken. Wat zondag heel goed ging het niet zeiken en nu het laatste man van de wedstrijd van Almere ja geen speler van Almere maar onze eigenpeter d. de meeste zeggen pieter. Krijg je ook punten voor ik denk het dubbelegroet en tot donderdag hoop op weer 26 man.

mark aussie afgelopen zondag fly en scrum half

Geen opmerkingen: