maandag, december 21, 2009

Barre tijden

Zondagochtend hebben vijf 3e teammannen de winterse hel getrotseerd. Met hun stalen rossen (alu/carbon eigenlijk) hebben deze dappere dodo's de elementen getrotseerd.

Wie waren deze helden? Nu, dat waren: Mark D.op een hagelnieuwe fiets, Piethein G. met een hagelnieuwe achterband, Martijn H. met blauwe kuiten, Bake met snelhechters en last but not least Bommel van Oudeknie tot Cranckstelspie.

Er was ook nog iemand die ons dit avontuur schijnbaar niet gunde want de fiets van Mark was gesaboteerd. Doch wij lieten ons hierdoor niet uit het veld slaan en met behulp van onze boorduitrusting konden wij het euvel (doorgezaagde ketting) snel verhelpen. Nadat ook de zijwieltjes waren gemonteerd kon was Mark weer blij.

Martijn was zo verstandig om met blote kuiten te gaan fietsen zodat je de blauwe verkleuring goed kon zien.

Piethein heeft tot 2 keer toe de wet van de zwaartekracht toegepast en met succes. Na zeker 20 minuten door de kou te hebben geploeterd kwamen we bij een manege uit waar we even moesten stoppen om warme chocomel te drinken.Affijn het was een barre tocht maar we hebben wel genoten. Bake ging solidair met Piet ook nog maar een keer onderuit.

Ja mannen, wij trainen gewoon door zoals je ziet.

Nemen jullie dan nog maar een kerstkransje.


Groeten van Bake.

Geen opmerkingen: