woensdag, april 13, 2011

het Gooische Touch Rugby Retail toernooi 2011!

Op zaterdag 16 april 2011 organiseert Rugby Club ’t Gooi het Gooische Touch Rugby Retail toernooi 2011!

Na een in 2010 zeer geslaagd toernooi tussen verschillende kroegen uit Naarden en Bussum waar cafe Demmers uiteindelijk de titel in de wacht sleepte, wordt het toernooi dit jaar uitgebreid en kunnen alle ondernemers uit het Gooi strijden om zich een jaar lang Rugby onderneming van het jaar te mogen noemen!

En daarvoor willen we u van harte uitnodigen!

Rugby?
Rugby Club ’t Gooi wil zijn omgeving graag kennis laten maken met de door ons zo geliefde sport. Een sport die hard maar vooral eerlijk is. Een sport die onbekend is maar vol zit met traditie en normen en waarden maar boven alles vooral spannend is en prachtig om te spelen.

Wat houdt het toernooi in?
Omdat het toernooi voor iedereen toegankelijk dient te zijn, is er gekozen om het spelletje Touch Rugby te spelen. Rugby zonder fysiek contact zodat dames en heren, jongens en meisje het allemaal door elkaar kunnen spelen! Maar wees gerust, voorafgaand aan het toernooi zal er een uitgebreide training zijn.

Het programma op 16 april 2011 zal de hele dag duren. Een team zal bestaan uit 6 spelers. Dit kunnen zowel dames als heren zijn! Mocht u meer deelnemers hebben dan kunt u zelf kiezen om bijvoorbeeld een tweede team in te schrijven of dat u een aantal wisselspelers meeneemt.
Na het toernooi en de vanzelfsprekend belangrijke prijsuitreiking wordt er tevens afgesloten met een barbecue voor alle deelnemers.

Wat zijn de kosten?
Kosten voor deelname zijn slechts Euro 8,- per persoon. Bij meer dan 10 personen is er zelfs een forse korting. Deze kosten zijn inclusief de training, het toernooi en de barbecue.

Hoe schrijf ik me in?
Inschrijven kunt u heel eenvoudig doen door uw naam, onderneming, aantal personen, telefoonnummer en e-mailadres te mailen naar: Jobdejong87@hotmail.com. Mochten er later nog veranderingen zijn in het aantal teams of personen dan is dit natuurlijk geen probleem! Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd contact opnemen via 06-40154430.

Rugby onderneming van het jaar!
Na aanmelding ontvangt u tevens een poster. Wees creatief en hang deze op in uw winkel, restaurant of kroeg. Hiermee kunt u laten zien dat uw onderneming, Rugby onderneming van het jaar wil worden!

We hopen u allen te mogen verwelkomen voor een spannende en vooral gezellig rugby dag!!!!

Aanmelden teams 11.00
Welkom speech 11.45
Start trainingen 12.00
Pauze en Teamfoto’s 12.40
Start toernooi 13.00
Einde toernooi 16.15
Prijsuitreiking 16.30
Barbecue 17.00
Touch demo Nederlandse Touch Rugby Bond 17.00

Geen opmerkingen: