maandag, april 25, 2011

14 Mei - ONE STEP BEYOND!, Afscheidsreceptie diverse Gooiers Rugby Club ’t Gooi

Nu het seizoen 2010/2011 zijn einde nadert gaan er weer een aantal wisselingen in de coaching- en managementstaf plaatsvinden. De volgende Gooiers doen daarbij hun een stapje terug:
· Robin Bernardt
· Patrick Brooijmans
· Gareth Gilbert
· John Lindoorn
· Martin Reinecke
· Erik-Jan van Riet
· Job Völker

Zij hebben het mogelijk gemaakt dat jullie als speler konden groeien op het rugbyveld, je niet druk hoefde te maken of je wedstrijdshirt gewassen was óf dat jullie als supporter gewoon konden genieten langs de zijlijn. Zij verdienen dus een “afscheid” in stijl. Tussen aanhalingstekens want Gooier blijf je tenslotte voor het leven. Iedereen (supporters, familie, vrienden, etc.) wordt daartoe verzocht op zaterdag 14 mei zijn of haar gezicht te laten zien en de hand te schudden van deze heren.

We gaan 16.00 van start. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd!
Als reminder: waarschijnlijk reeds bekend, maar nu ook wellicht ook te combineren: hét Family Touch Rugby toernooi dat eerder die dag plaatsvindt. De manier bij uitstek om je familie en vrienden te laten ruiken aan of proeven van onze fantastische sport!

Het is voor vaders, moeders, broers, zusters, neven, nichten en vrienden ook dé gelegenheid om met onze jeugdrugbyers in één team samen te spelen, ter eer en glorie van de familie. Maar ook seniorenspelers mogen zich uiteraard met hun kinderen en familie inschrijven. Aanmelden kan per email: jeugd@rugbyclub-gooi.nl of via de telefoon/sms naar Sean Gallagher: 06 5426 5409.

Het programma hiervoor is als volgt: 11.30 verzamelen / KO 12.00 en 15.30 de Grand Final.




Houdt zaterdag 14 mei vrij in je agenda!

Geen opmerkingen: