dinsdag, december 20, 2005

't Gooi - Old USRC (14 - 45)


Het was een koude morgen ijs- en waterkoud zondagochtend 10 uur in Naarden. Maar het werd beter, de zon warmde de wereld op en het werd aangenaam. De sneeuw smolt en het veld lag er bij om een varken jaloers te maken. 22 krijgers melden zich aan om de revanche van Old USRC te keren in de 2e overwinning, van dit seizoen. Rob [stukke rib]Houba zij wat ben ik jaloers op die jongens, lekker rollen in de zon op zo’n lekker sompig veld.

Nadat Old USRC tevergeefs op 2 man wachtte brak de wedstrijd in alle hevigheid los / Old USRC aangevuld met twee Gooiers waarvan Maron ons geheime wapen was. We hadden Maron instructies gegeven als je de bal krijgt gooi hem dan gewoon op de grond. Kon Maron toch ook niks aan doen dat hij de bal kreeg op onze try line?

De eerste helft ging redelijk gelijk op einde 10-7 in het voordeel van Old USRC. Nadat ongeveer het halve team van ‘t Gooi te hebben gewisseld ging het ‘t Gooi slap van start. Er waren wel wat uitblinkers maar over het algemeen werd er rommelig gespeeld. Dit resulteerde in een ware regen van try’s op de verkeerde helft. Nadat [ribje]Houba het niet meer aan kon aanzien en met ronkende motor vertrok, kwam er toch nog even een opleving bij ‘t Gooi. Peter Lakeman wist toch nog met een paar goede acties (meerdere dummies, swerves en side steps) de eer van ‘t Gooi te redden. Peter is dus overduidelijk Man of the Match van ‘t Gooi. Bij Old Old USRC is dat volgens mij “Smit” die erg veel goeie acties heeft opgezet. Eindstand 14 - 45 of zo iets in het voordeel van Old USRC. De derde helft werd er flink gezongen, dat zijn we in ieder geval nog niet verleerd. Nou…..?

Ik wens een ieder fijne dagen en tot spoedig weerzien.
Jan Erber

Geen opmerkingen: