maandag, december 12, 2005

USRC – ’t Gooi 3 (7 - 44)


Dit keer een warming-up de ons al deed vermoeden dat er iets in de lucht hing. Kringetjes en lijntjes met weinig gevallen ballen. Goede stemming. Tegenstander en wij compleet. Alleen de scheidsrechter liet het afweten zodat Eric Luteijn zijn referee debuut kon maken. Hij liet beide teams lekker ballen wat resulteerde in een leuke wedstrijd. Het ging ’t Gooi voor de wind. Snel in de wedstrijd werd duidelijk dat ’t Gooi dit niet uit handen ging geven.

Uiteindelijk wisten we de eerste helft niet zonder een tegen try af te sluiten. Bovendien werd deze ook nog eens geconverteerd. Dat hebben we in ieder geval in de tweede helft niet meer toegelaten. Dus dat waren ze alle 7-en. Zelf nog twee try’s gescoord maar in ieder geval die studenten geen antwoord terug gegeven. Een vermakelijk potje met leuk rugby, met 8 try’s voor ’t Gooi en 2 conversies benut.

Goed werk van zowel de voorwaartsen die veel balen against the head en in het losse werk wonnen en de driekwarten die bijzonder weinig ballen lieten vallen. Het leukste is dat we met deze winst de wedstrijd van volgende week tegemoet mogen gaan. Alweer tegen de Utrechtse studenten. In alle huiskamers en studenten bovenetages wordt nu hard nagedacht welke wijzigingen moeten plaatsvinden om de uitslag ten faveure van hun zijde op te laten gaan.

Maar zoals het derde vandaag speelde maak ik mij daarover geen zorgen. Ook de 3de helft kunnen wij zeker naar onze kant op laten gaan. De inbreng van ongeveer 75 dames die hockey spelen doet de sfeer in het clubhuis niet ten goede komen. Laten we deze aimabele studenten volgende week eens laten zien hoe wij dat doen.

Brunolf

Geen opmerkingen: