dinsdag, november 14, 2006

RC ’t Gooi 3 – Hilversum 3 (21 – 20)

De derby tegen Hilversum stond voor de deur en iedereen had er zin in. De wedstrijd begon en in de eerste helft werd er fantastisch gespeeld en dit resulteerde dan ook in 3 try´s, een conversie en een kick. De rust gingen we dan ook in met een ruime 20 – 0 voorsprong.

De tweede helft was echter omgekeerd, doordat ‘t Gooi dacht er al te zijn en Hilversum een paar keer gewisseld had scoorde Hilversum een aantal keer vlug achter elkaar. Opeens stond het 20-19 en werd het nog even spannend.
Gelukkig wist ‘t Gooi daarna Hilversum op afstand te houden en bleef de stand 20 – 19. Een mooi resultaat.

Tries waren van Bob (eerste minuut, door een side step, swerve, side step beweging) Peter + goede conversie, daarna een penalty try van Peter en Rob Pel maakte de laatste.

P.S. John beterschap met je sleutelbeen.