dinsdag, november 07, 2006

’t Gooi 3 – West Friesland (Hoorn) 32 - 0


Zondag 12.30 uur begonnen we fris, neen zeer fris aan de wekelijkse pot.

Waarschijnlijk hebben we daar een all-time record gebroken door binnen de minuut te scoren. Gewonnen vanaf hun kick-off, snel in de lijn en helemaal (goed) uitgespeeld tot raket Bob die het goed afmaakte.

Hadden de hele wedstrijd toch een duidelijk overwicht in de lijn dat we overigens niet altijd benutte, ruststand was 10 – 0 na nog een try van Sander.

Toch een wat rommelig gebeuren, we konden niet consequent de oefeningen uitvoeren, die we er toch goed door Martin en Richard ingepompt krijgen, stones en rocks en zo. Piet Hein speelde, gezien het feit dat hij net begonnen is, heel goed in de eerste helft.

2e helft ging wat beter, we moesten wat schakelen in de bezetting bij de voorwaartsen en werden van die hoek uit ook nog wel eens onder druk gezet, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Toch lekker gespeeld al met al, Nigel scoorde nog vanuit een mooi gestolen bal binnen de voorwaartsen, paar keer een goed collectief, Sander en ook Rob Pel weer eens raak en de mooiste try was toch wel de laatste: scrum 5 meter van de tryline, goed gewonnen bal, Maron schoon in de ¾en, iedereen, incluis full back Roland aan de bal en Bob mocht het afmaken, textbook rugby en goed uitgevoerd.

Rendement van de kicks was 1 op 6, niet best maar waren ook wel rothoeken, oefenen dus. Man of the match door proces van eliminatie: de schrijver van dit stukje proza.

Peter Lakeman

Geen opmerkingen: