dinsdag, november 21, 2006

’t Gooi 3 – Alkmaar 2: (5 – 35)

Zondag was weer een heerlijke dag voor rugby: droog, een beetje zon en niet al te koud. Er is ook nog een scheidsrechter vanuit de bond aangewezen en alles stond in de teken van een leuke pot. Alkmaar 2 was goed op tijd en toch doken we iets te laat de kleedkamers in.

Basisopstelling nog even bijstellen omdat een aantal mannen nog niet aanwezig waren en klaar voor de warming-up. Na 15 minuten de kick-off en was gelijk duidelijk dat Alkmaar in Naarden was om zaken te doen.

Vanwege te weinig balbezit kwamen we niet echt aan ’t spelen. Alkmaar speelden meer gedreven en wist ook nog de onervarenheid van de scheidsrechter en een gaten in onze verdediging maximaal te benutten.

Zo bleven zij maar try’s maken. Waren wij in een winterslaap gevallen?

In de tweede helft werden er harder gevochten om de bal en hebben wij een beter helft neergezet. Jammer dat wij niet altijd slim omging met de magere balbezit en een aantal kansen om te scoren toch weer links lieten liggen door niet goed na te denken over het spel.

Het was echter wel leuk in de eerste rij – heb zelfs vier props in de loosehead positie mee mogen maken! Verder ook zeer verdienstelijke spel van Fred op de wing (inclusief een snelle EN SLIMME try!) en Rob Houba op de laatste lijn van verdediging heeft ook voor een aantal minder try’s tegen gezorgd!

Donderdag weer lekker trainen en zondag weer vol aan de bak! Of niet?

Martin Reinecke
(Prop)

Geen opmerkingen: