woensdag, augustus 25, 2010

FW: Aankomend seizoen

 
 

 

Beste teamgenoten,

 

Zoals jullie wellicht weten is aan het einde van afgelopen seizoen een begin gemaakt aan de marketing en sponsor commissie binnen Rugby Club 't Gooi.

Een onderdeel van deze commissie is om de omgeving van de rugbyclub meer betrokken te krijgen met de club. Om dit te bereiken zijn we begonnen met een aantal leuke initiatieven. Zo zal er na de wedstrijden van het 1ste team worden gebarbecued. De eerst is op vier september en hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig!! Opgeven kan via jobdejong87@hotmail.com (ook voor famillie en vrienden). De kosten voor de barbecue bedragen €6,- en deze zal rond 17.30 beginnen.

Daarnaast is het mogelijk om elk weekend een speler van de wedstrijd te kiezen via sms.

Buiten de nieuwe initiatieven wordt er op 18 september het rugbyclub 't Gooi kroegen Touch rugby toernooi georganiseerd. Een Touch toernooi tussen kroegen uit Huizen, Bussum en Naarden.

Voor dit toernooi en de barbecue na de Gooi wedstrijd zijn er mensen nodig die een handje willen helpen.

 

Trainers:

Voordat het toernooi begint zullen de kroegen een rugby training krijgen. Hierin wordt ze de basis van het spelletje touch geleerd. Sean heeft een trainingsprogramma van ongeveer 30 minuten opgesteld zodat de deelnemers een idee krijgen van wat touch rugby inhoudt. De trainers zullen tijdens het toernooi (ongeveer van 13.00 t/m 15.30) tevens de teams begeleiden en misschien een wedstrijd meespelen (hierbij moeten we even kijken naar inschrijvingen etc.)

Het zou heel fijn zijn als een paar spelers van het derde teams hun ervaring kunnen overbrengen als trainer op de deelnemers!

 

Scheidsrechters:

Tijdens het toernooi (13.00 t/m 15.30) zijn er ook een aantal scheidsrechters nodig om de wedstrijden in goede banen te lijden. De wedstrijden worden gespeeld via de eenvoudigste touch regels en zullen eenvoudig zijn om te fluiten. De touch regels zullen tevens via de email naar de scheidsrechters worden gestuurd.

 

Barbecue:

Op 4 september, 18 september, 2 oktober en 16 oktober zal er op zaterdag vanaf ongeveer 17.30 (na de wedstrijd van het 1ste) worden gebarbecued. Hier zijn een aantal mensen nodig die een uurtje zouden willen helpen achter de barbecue. Mochten er geïnteresseerden zijn dan graag even de datum aangeven waarop je wil helpen (allemaal mag vanzelfsprekend!!!). Op 18 september zijn ook wat mensen nodig voor de barbecue van de kroegen. Deze begint rond 16.00.

Mocht je geïnteresseerd zijn om een handje te helpen met een van bovenstaande punten dan graag een mailtje sturen naar: jobdejong87@hotmail.com.

 

Het zou super zijn als een aantal mensen zouden willen helpen!

 

Alvast hartstikke bedankt!

 

Groetjes,

 

Job


 

Geen opmerkingen: