maandag, augustus 30, 2010

Haagse rugby dagen

 

Zaterdag 28 augustus is een deel van de Z-electie naar Den Haag afgereisd om deel te nemen aan het jaarlijkse oude meesters-10-a-sidetoernooi.

Er waren 9 clubs komen opdagen, waardoor een grote hoeveelheid goden en wat mindere goden rondliepen op de haagse velden. Het principe van onbeperkt wisselen zorgde ervoor dat ook iedereen aan genoeg speeltijd kon komen.

Helaas wist de Z-electie geen wedstrijden te winnen, maar is er wel lekker gespeeld en heeft iedereen het naar zijn zin gehad. Zoals men wel eens zegt: het gaat om het meedoen. De weergoden waren het toernooi gunstig gezind, want in deze week van regen, regen en nog eens regen was het droog gedurende het hele toernooi. Pas na achten begon de regen weer en dit maakte de derde helft in de tent alleen maar gezelliger.

De sfeer van het toernooi en de hele entourage zijn alleen maar uitstekend te noemen en menigeen is (vele) oude bekenden tegen gekomen. Helaas is het zo dat de meeste spelers op het toernooi verkiezen maar een paar keer per jaar te rugbyen in tegenstelling tot de oude meesters van 't Gooi, die juist iedere week aan de bak willen. Dus weinig nieuwe recruten opgedaan.

Komend weekend gaan we weer van start met de competie en speelt het derde in Den Helder (zie agenda) en de wedstrijd van het vierde tegen Wageningen is verplaatst naar het eerste inhaalweekend.

op de (margere kwaliteit/telefoon) foto: de sfeer in de tent, de bediening en "portiers", rare 1e rijers

 

Geen opmerkingen: