zondag, augustus 08, 2010

Fw: Donderdag 12 september om 20:00 eerste training onder leiding vanJerker

Subject: Donderdag 12 september om 20:00 eerste training onder leiding vanJerker

Beste teamgenoten,

Het seizoen gaat weer beginnen,

Trainingen starten weer: Donderdag 12 september om 20:00 is de eerste training onder leiding van Jerker.
Wij laten Jerker niet aanklooien met een klein groepje gemotiveerde op deze dag. Het is voor ons allen van belang dat wij Jerker laten merken dat we echt iets van dit seizoen willen maken. Schuif al je excuses aan de kant en kom trainen op de donderdagen om te beginnen deze week.

Later deze week volgt nog info over het veld we gaan trainen.

Vierde team
De inschrijving bij de bond van het vierde team is gedaan. We hebben inmiddels informeel te horen gekregen dat we in vierde klasse midden worden geplaatst. We moeten rekeningen houden met een eerste wedstrijd tegen Wageningen op zondag 5 september. Het definitieve competitie schema zal door Onno Treur worden opgesteld na zijn vakantie, vandaar ook dat het schema nog niet op de side van de bond staat.

Teamwebs
Veel hebben zich al aangemeld bij teamwebs, toch nog niet iedereen. Heb je dit nog niet gedaan omdat je hier geen tijd/zin voor had of het nut nog niet van in zag. Ga alsnog even kijken en meld je aan. Voor een goede afstemming rond de wedstrijden en trainingen is het werken met de teamagenda met aan en afmeld systeem voor ons als captains een must. De teller staat op nu op 24 nog niet iedereen is aangemeld maar we schieten aardig op.

http://www.teamwebs.nl/

(toevoeging van Frans)Ja,ja.ja, het moet uiteraard 12 augustus zijn!

Wij zien jullie donderdag !


groet,

Ralph & Wouter

Geen opmerkingen: