maandag, februari 21, 2011

Bulldogs 2 - Gooi 4 (Veel tegen weinig)

Na een rit richting het desolate veld van de Big Bulls begonnen wij de wedstrijd. Al snel was het duidelijk dat onze gemiddelde leeftijd wat hoger lag dan die van onze tegenstander. De heren van de Big bulls waren wat eerder klaar voor de wedstrijd dan wij, dit resulteerde in de eerste 30 min in een soort walk over.

Daarna konden wij een beetje grip op de wedstrijd krijgen, de voorwaartsen kregen langzaam wat meer overwicht en de tackels werden ook weer gemaakt. Onze line outs waren goed, af en toe een klein misverstand maar dat wijd ik maar aan het nog niet goed op elkaar ingespeeld te zijn.


De driekwarten hadden mooie runs die resulterden in veel terreinwinst en na een goede ruk opgezet door de driekwarten wisten de voorwaartsen dit af te maken in een try. Gelukkig eindelijk een beetje tegengas.


De tweede helft stond er een ander team van het Gooi, de neuzen stonden allemaal een kant op en het spel was beduidend beter. Nu kwamen de Big Bulls er veel moeilijker door geen walk over voor hen meer maar een geduchte tegenstander waar ze tegen moesten rugbyen. Onder leiding van een fare reff hebben we toch nog lekker gebald. Soms moet je verliezen om later te kunnen winnen en dan smaakt de overwinning beter.


Martijn of the match

Geen opmerkingen: