dinsdag, januari 16, 2007

Gooi 3 - Pink Panthers (60 - 0)

Soms zit alles mee. Wordt er twee dagen tevoren nog geklaagd over de slechte staat van het veld, maar zondagochtend: stralend weer, onze blog die bericht dat alles doorgaat, en een gezellig in het roze gehulde tegenstander, het wordt weer feest !

De Pink Panthers bleken al bij de eerste setsituaties niet heel briljant met de ballen om te gaan. Veel ballen op de grond, en een ze goed op de huid zittend Gooi maakte het ze al snel moeilijk. En vechtend met de rug tegen de muur moesten ze al snel de eerste try prijsgeven.

Het Gooi had een mooie eerste helft, met goed tweede fasespel en een aantal daaruit voortkomende tries. De ¾ lijn had wat meer moeite, door het horizontaal oplopen van de beide lijnen had Maron aan de buitenkant tot 2 x toe te weinig ruimte over, waardoor hij niet kon scoren.

Na het uitvallen van twee spelers van de Panthers werdt besloten beide teams aan te vullen met onze reserves (12 stuks!) zodat een aantal halfgoden (Martijn, Richard Vlaar, Job) hun indrukwekkende opwachting bij de meesters konden maken. Dit resulteerde natuurlijk in tries van alle drie. De gooispelers bij de Panthers deden goed hun best, maar konden de ondergang van hun team niet voorkomen.

Tries bij ‘t Gooi:
1 Sander
2 Dekker en conversie Mark van Eijk (raakte de lat, dus bonus)
3 Sander
4 Dick met ondersteuning Deker en conversie peter
5 Vlaar
6 Viktor en conversie peter
7 try van ? en conversie peter
8 Vlaar met Bonkie en conversie peter
9 Jobje
10 ?
60 – 0 is het geworden meen ik…?

Geen opmerkingen: