maandag, januari 08, 2007

Laatste news, zegt het voort ...... !

Heren,

Aankomende zondag spelen wij onze eerste wedstrijd van 2007 thuis tegen de Pink Panthers (kick-oof 11:00uur, 10:00uur aanwezig!). Een niet te onderschatte ploeg aangezien zij in de uit-wedstrijd met de overwinning er vandoor gingen! Laten wij dit keer weer de kaas van onze brood eten?

Het is nat, het waait en het is niet bepaald warm. Nu staan de echte mannen op. Ik zie jullie allemaal op donderdag avond, 20:00uur, op het veld.

Groetjes,

Roland

PS: Een aantal van ons hebben al de eerste officiele wedstrijd achter de rug. Job, Mark, Titus en Roland hebben allemaal afgelopen zondag voor 't Gooi 2 tegen Amstelveen 2 gespeeld. Het was een ware modder bad waar, mijn inziens, beter een aantal dames in bikini samen in hadden moeten rollen bollen. Toch, "onze" jongens deden het helemaal niet zo slecht. Ik kan mij niet alles precies herinneren maar wel het volgende:

De opening try, en meteen de eerste voor 't Gooi voor 2007, kwam op naam van Mark Rustemeijer. Vanuit een driving maul kwamen wij meter voor meter dichter bij de try-lijn. Mark hield mooi het overzicht en vlak voor de lijn ging hij er voor. Het leek even niet te gaan lukken maar met kracht, techniek en back-up was zijn duik voor de lijn toch met succes bekroond. Klasse Mark!

Ook was er, later in de wedstrijd, succes voor Job de Jong. Uit een heleboel gekluts kwam t' Gooi in bal bezit. De voorwaartsen deden weer goede werk en voor dat we het wisten zagen we Job, van achter de maul net binnen de ARC 22 meter, wegsprinten richting de palen. Een aantal ARCers liepen nog een beetje tegengas te geven maar Job trok zich er niet zo veel van aan een kon mooi over de lijn duiken voor zijn eerste try in 2007. Ook dit weer een moment van goed opletten en je kans pakken als je die ruikt!

Jongens, wij hebben weer van ons laten spreken. Vol op complimenten weer gehad van de hoofd coach James.

Ennn, uhhhh, Eric, dubbele punten voor de tries, hé !

Ook, Jeroen von Bierhauzen, sterkte met je reukorgaan! (tel:
0653 636 315)

Geen opmerkingen: