maandag, september 24, 2007

Gelul

Heren,

 

 

Na onze eclatante overwinning van gisteren zit de stemming er goed in.

 

Ikzelf heb in plaats van een geknakt ego deze week slechts een geknakte vinger.

 

Echter onder het moto “samen leven, samenwerken” en met de uitdrukking “je moet je dak repareren als het droog is”, graag even het volgende.

 

Aanstaande zondag staat ons ongetwijfeld een zware klus te wachten. Er is ondanks dat de score anders doet vermoeden, nog veel werk aan de winkel.

 

Een aantal teammaatjes vindt het noodzakelijk om onze captain bij te staan in de 80 minuten sessies die wij op zondagmiddag mogen spelen.

Deze opmerkingen zijn soms uit frustratie iets minder opbouwend dan wellicht bedoeld, echter naar mijn mening met name slecht getimed. Ondanks het ontbreken van een aantal notoire sprekers was er gisteren weer het nodige gelul op het veld.

 

Nu zag ik via de blog vorige week van Martijn H. een goed idee om de trainingen serieuzer te nemen en wellicht met een trainer te gaan werken. Wat mij betreft zie ik liever een combinatie van beiden.

 

Een ieder (wie de schoen past…) die op zondag naar aanleiding van bepaalde situaties tijdens de wedstrijd behoefte heeft om hierover opmerkingen te maken slikt zijn tong in en….. bereid een oefening voor van ca. 10-15 min. om dit met alle aanwezige trainingsgenoten te oefenen. Dit is met name voor de iets minder getalenteerde spelers een positievere manier van aanwijzingen krijgen. Uitgangspunt voor de meeste is immers dat er ook plezier in het spel moet zitten.

 

Kortom zomaar een proefballonnetje voor de meeting van donderdag as.

 

Een goede werkweek gewenst en tot donderdag.

 

Martijn B.

 

 

Geen opmerkingen: