zondag, februari 08, 2009

Gooi 3- Waterland

Mede Gooi 3 vrienden,
Vandaag hebben we een fantastische pot rugby neergezet en aangezien Bake 1 man off the match is geworden (net als de rest) voelde ik mij verplicht om hier een klein stukje over te schrijven.

Zondagochtend las ik op de site dat het veld was afgekeurd. @#$%@

Vervolgens toch goedgekeurd door de heer Frak, joepie..Yes...
Iedereen weer blij.

Waterland was keurig op tijd. Het Gooi ging zeer gemotiveerd de kleedkamer in. Wilco Dekker wilde ook wel eens aan het derde team ruiken (Als hij Nigel had geroken was dit meteen de laatste keer maar dit terzijde). Ik geloof dat we met 21 man waren dus keuze genoeg om een goed team neer te zetten.

De kick-off werd genomen en het Gooi opende meteen met een aanval. Er werd goed volgens de laatste trainingen gespeeld en hierdoor werd onze tegenstander steeds weggezet. De eerste try viel al na een minuut of 2. Het Gooi heeft normaal gesproken daarna een inzinking (dit komt door een euforistisch gevoel van winnen en dit gevoel vast proberen te houden) en vergeet daarna de tegenstander met alle gevolgen van dien. Maar... dit keer niet dus. Onder leiding van een heel slim spelende scrumhalf werd Waterland keer op keer teruggezet en kregen zij try na try om hun oren.

Het Gooi was zelfs nog zo sportief om de meeste conversies bewust naast te kicken. De meest onmogelijke ballen echter werden wel door de palen gekickt.

De tweede helft had even een klein inzakmoment maar daar waren we snel weer overheen. (conditiegebrek of vonden we het wel genoeg). Waterland is geen enkele keer echt gevaarlijk geweest en dat is mede te danken aan het goede verdedigingswerk van het Gooi.

De uiteindelijke stand is 51-0 geworden en dat is wel wat anders dan de uitwedstrijd tegen deze jongens.

Ik heb geen namen genoemd van de gooiers die een try scoorden maar een paar namen wil ik wel noemen.

Respect voor: Arthur die zomaar van de 2e rij naar de 1e verhuist.Hans H. die ondanks een geblesseerde hand door wil blijven spelen. Rob A. die er toch weer lekker indook.Jeroen die stond waar hij nodig was. Sander J. die met een mooie break prachtig scoorde.Sander die er elke keer harder inging.Wouter die de eerste helft stond te popelen om zijn ding te doen. Nigel die weer helemaal stuk was na de match.Paul D. die weer een paar prachtige hoge ballen ving.Wisse die zeer gevarieerd het Gooi aanstuurde, Mark die zijn huppelsidesteps nog niet is verleerd.Roland die weer lekkere breaks maakte. Rob P die alle kanten opging en onnavolgbaar was. Ralph die een prachtige run maakte na een goed gevangen hoge bal. Wilco die liet zien dat hij best wel snel is. Martijn die toch wel de mooiste hand-off in huis heeft en die ook weet te gebruiken. Guido die het liefst met drie man om zijn nek gaat sprinten. Rob H die gewoon een foutloze game speelde (normal level). Frans F die alles zoals altijd weer netjes geregeld had. Bake 1 die zo hoog werd gelift dat ie misselijk werd. En last but not least de zeer goed anticiperende Eric L die absoluut een goede wedstrijd heeft gefloten.

Waarschijnlijk ben ik nog een paar kanjers vergeten maar dat mag de pret niet drukken.Mannen van het derde.....ik heb vandaag genoten en ik hoop dat we deze trend vast kunnen houden.

Tot op de training.

Bake 1.

Geen opmerkingen: