zaterdag, februari 21, 2009

Jullie trotse manager!

Nieuwegein uit is thuis geworden om vervolgens vanwege een afgekeurd veld bij ons weer te veranderen in een uit wedstrijd! Om een idee te krijgen hoe moeilijk het 3e het al voor de wedstrijd heeft.

Nieuwegeins laatste resultaten logen er niet om. Gewonnen van Cas. 3, gewonnen van A.A.C. 2, dat zijn toch klinkende resultaten. Nu mochten ze tegen Gooi 3, ook niet de minste.
Eerste 25 minuten stonden we zwaar onder druk wat resulteerde in een P. kick 0-3.

We waren duidelijk te gehaast waardoor teveel onnodig balverlies, maar er werd wel door iedereen ontzettend hard gewerkt. Gelukkig waren we heer en meester in de scrum wat ons elke keer weer wat lucht gaf. Vlak voor rust een scrum vlak bij de try line van de tegenstander, deze moest natuurlijk vol gas, Wisse zag een klein gaatje, dolde zijn directe tegenstander en try! 3-7.

Ga je weliswaar met voorsprong de rust in maar persoonlijk vreesde ik voor de 2e helft. Onterecht bleek later, want waar de energie vandaan kwam weet ik niet, maar het denderde maar door en 20 minuten later maakte Dorre een prachtige break waarna de bal keurig werd uitgespeeld en Wouter de eer had om zijn try te drukken. 3-14.

Vermeldenswaardig is ook de onmin die Sander J. had met de ref. Na een kleine praatsessie zette hij al zijn zinnen op een sportief revanche, wat zeg ik, het leek wel een losgebroken Bokito! Maar wel mooi een try op zijn naam, en een vette glimlach op z’n gezicht. 3-21.
Genieten was het ook van de try saving tackle van Rob. H. en zijn opvolger Peter. L. die hetzelfde kunstje flikte.

Heerlijk om te zien dat de training zijn vruchten afwerpt en wat een werklust!
Rob Pel was de terechte MOTM. Het leek wel of er drie Pellies liepen.
Toch een kritische noot op een heel ander vlak, laten we ons niet verlagen tot het uitfoeteren van de ref. Hier was enige ergernis over. Als Gooi 3 hebben wij een prima naam in het veld, maar graag ook langs de kant meer discipline a.u.b.

Zondag komt Hilversum 2 op visite. De woensdag daarna spelen we tegen Cas.3 thuis!!!!!!