maandag, maart 29, 2010

competitie eind is niet einde seizoen

Gefeliciteerd heren van het derde,

Mooi resultaat in de competitie, het derde het zijn doelstelling behaald. De doelstelling was in de bovenste helft eindigen en gezien de eindstand op de vierde plek is dat dus ruimschoots gelukt.

Over het spelniveau zou nog wel wat gezegd kunnen worden, bij met name een aantal wedstrijden bleef dit onder het vermogen van het team. Het doelsaldo (zie rugbysite) spreekt voor zich dat voornamelijk de scorende kwaliteiten beter kunnen.

Ik denk dat de meesten van jullie een prettig seizoen gespeeld hebben en dat we onszelf daarvoor kunnen bedanken.

De grotere trainingsopkomst en de instelling van de spelers hebben voor de resultaten en de sfeer in het team gezorgd.

En laten we Frans niet vergeten, die in onmeetbare uren het eindeloze geregel van personele bezetting, wissels, veld en clubhuis beschikbaarheid en andere zaken heeft behartigd en zodoende ons hiermee vele onbezorgde zondagen (en 2 zaterdagen en een paar avonden) heeft bezorgd.
LET WEL: het seizoen is nog niet voorbij, als eerst hebben we nog ons eigen "Putjestoernooi" (10-a-side) welke onder leiding van Berend op zaterdag 24 april wordt georganiseerd.

Verder gaan we nog een wedstrijd (15-a-side) spelen op het lustrum van de Pickwickplayers in Deventer, dit zal op zaterdag 8 mei plaatsvinden. En tot slot hebben jullie als het goed is al een mail gehad van Dorre over het veteranentoernooi (10-a-side) waar wij zullen deelnemen op 22 en 23 mei (Heineken sevens toernooi).

Om de oude (en ook de jonge) spiertjes niet aan de misschien verdiende rust te laten wennen gaan we gewoon door met trainen. Ook omdat het gewoon een lekker gevoel is om af en toe te rugbyen. We gaan er voorlopig vanuit dat we lekker doortrainen tot het veld eruit gaat.

Ik hoop dat de opkomst minimaal gelijk blijft, (al was de opkomst de laatste tijd iets aan het verminderen) dan kunnen we lekker oefenen op ons 10-a-side spelletje. Het zou erg fijn zijn om op training met 2 (volledige) teams tegen elkaar te kunnen oefenen.

Met andere woorden: BLIJF TRAINEN (ook donderdag 1 april al)



Ralph

Geen opmerkingen: