zondag, maart 06, 2011

Gooi 4 - Utrecht 1 // 1/2

Heren,

Heftige pot he, lachend uit de kleedkamer, grappen en grollen genoeg maar in de eerste 20 minuten zo op je flikker krijgen is klote, gebeurt te vaak.

In het begin lijkt het wel of we een trainingspotje spelen en dat de tegenstander nog even geduld moet hebben want we zijn nog niet wakker. Ligt misschien wel aan te weinig training maar als je ziet dat we de eerste helft met 0-4 achterstaan (of zo iets) en dat we pas echt aan de slag gaan als een paar spelers de boel aanjagen en dus een tweede helft maar 1 of 2 tries tegenkrijgen..en zelf ook kunnen scoren..dan zit er meer in, maar dan vanaf het begin..!

Utrecht schoot in de eerste minuten een raket af in vorm van een nr 15 die vanuit z'n eigen 20 mtr dwars door alles wat wij verdedigen noemen heen schoot, onze eigen nr 15 als een paddestoel stil liet staan en het eerste punt drukte..iedereen commentaar maar 5 minuten later..hup weer een.. ging maar door..was aardig druk achterin..later lof voor alle spelers..knokken, strijden van de backs, waarachtig goed verdedigen..beetje stoeien van een lange flanker van ons..zij een beetje in de war..werd toch een leuke wedstrijd..!

Verloren, maar met goed gevoel aan het eind..nu nog het begin, dat moet eerder en harder.
Derde helft was goed en ik heb pijn aan m'n armen..

Gegroet
Your Foolback

Rob Houba

Geen opmerkingen: