woensdag, november 30, 2011

't Gooi 3 - USRS 2 (7 - 24)

Heren Rugbyers,


Zondag 27 november moesten wij een wedstrijd spelen tegen de studenten uit Utrecht.
Mij is gevraagd om daar een klein stukje over te schrijven dus bij deze.


Wij hadden een goed team klaar staan om een mooie pot neer te zetten met veel vaste krachten die wij ook weer hard nodig bleken te hebben!. Het vierde had de pot voor ons glansrijk gewonnen en vandaar dat wij eigenlijk niet achter konden blijven, helaas helaas gaat niet altijd alles volgens plan en hadden wij deze pot glansrijk verloren maar ja het is niet altijd feest.

De eerste 2 minuten hadden we meteen een try tegen gekregen en de sfeer zat er meteen al goed in. Hoe verder we in de wedstrijd kwamen hoe meer we uit ons spel werden getrokken door te veel halve passes (50/50 passes) en niet consequent op de support zaten van onze spelers (clear&bridge) waardoor we te veel van onze al veroverde ballen verloren.

Uiteindelijk hebben we niet zo’n goede pot neergezet en hebben we met duidelijke cijfers verloren. De studenten uit Utrecht hadden een goed spel en goede lijnen om ons eruit te spelen zo hebben ze veel gekickt waarna de twee wingers en fullback elke keer bedrogen uitkwamen als de bal net was gevangen.

Uiteindelijk hebben we dus verloren en een niet al te strakke wedstrijd neergezet. Maar achter donkere wolken schijnt de zon zo vond ik dat het tackelen een stuk beter ging dan de weken hiervoor en hebben we hard gewerkt met elkaar maar we waren net niet consequent genoeg om de wedstrijd naar ons toe te trekken

Het was me weer een genoeg om met jullie te spelen heren!!!


Tot donderdag!!


Blair Benon.
Man of the Match

Geen opmerkingen: