vrijdag, december 01, 2006

Afgelast ! Wedstrijd zondag 3 dec. Waterland 2 vs. RC t’Gooi 3

Mannen,

Er is gisteravond weer lekker getraind onder leiding van Richard van Daalen. Met unders en overs, zelfs dubbele unders en overs, leek het bijna een breipartij. De nieuwe jongens deden lekker mee, je ziet hun vooruitgang. Ze maken het ons niet makkelijk om ze op de bank te laten zitten. Voor diegene die er niet waren … door niet te komen trainen en je niet aan- of af te melden maak je het ons makkelijk om je niet op te stellen. Wees gewaarschuwd!

Helaas door verschillende redenen is de wedstrijd tegen Waterland 2 aankomende zondag 3 december afgelast. Dus wij zijn weer een weekend vrij om lekker met onze liefjes te rollebollen.

Of ……..!!!!

Aangezien de selectie spelers te kort komt gaan een aantal (boel) van ons het 2de versterken, uit tegen The Dukes in Den Bosch. Job Völker (club coach, 06-46035468) zoekt nog steeds reserve spelers. Als je je geroepen voelt en zin hebt bel hem even op een vraag of hij je kan gebruiken.

Of kom kijken (en neem je spullen mee!).

Kick-off is om 12:30uur. Verzamelen in ons clubhuis om 10:00uur … of 11:30uur bij The Dukes aanwezig zijn. Verdere details bij Job.

Veel speel plezier.

Roland

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mannen van het derde!!!

Als captain van het 1e team, vind ik het een eer dat jullie ons uit de brand gaan helpen. Inderdaad door onverziene omstandigheden lukt het ons niet om een 2e team samen te stellen...
Heren nogmaals tot zondag, en laat die jonge jongens eens zien hoe ze rugbyen in het 3e!!!

greetz Michel Hartong

Anoniem zei

ik bedoel captain van het 2e hehe...
Michel