zaterdag, december 30, 2006

Teamleden Jong,

Op zich heel dapper en nobel dat jullie het 1 januari opnemen tegen de bescheiden heren van oud. Als stelletje kansloze hangjongeren kunnen jullie maar beter wat te doen hebben 1 januari.
Anders zijn jullie toch de hele dag bezig blindgangers te zoeken om deze opnieuw proberen af te steken.

Wat betreft rugby, is het jammer dat elk jaar het niveau bij jong daalt. Rugbyen konden jullie al niet en kunnen jullie nog steeds niet. Fatsoenlijk woordgebruik is ook al ver te zoeken en na 3 bier beginnen jullie al digitaal te oreren.

Wat oud betreft mogen jullie best de K3 cd opzetten tijdens jullie warming-up en na de wedstrijd mogen jullie met een beker warme melk lekker naar K3 the movie kijken zodat de heren van oud gezellig op niveau kunnen borrelen. Ik zal voor jullie ook wat dvd's kopen van de Teletubbies.

Maken jullie over de wedstrijd geen zorgen, met een gescheurde wenkbrauw en een dicht oog zijn de dvd's nog prima te volgen. Ook met een tand door je lipje en kapotte schouder kun je prima chocolademelk drinken.

Tot 1 januari.


P.S. vraag wel even aan je papa en mama of ze jullie niet vergeten wakker te maken om 12:00 uur 's nachts om vuurwerk te kijken en een plasje te doen.

Afzender anoniem

Geen opmerkingen: