zaterdag, december 30, 2006

Angst 2

Hai Master Michel,

Ik weet dat je toch wel veel respect hebt voor de oudere rugby-spelers van 't Gooi en dan met name die mannen van het fameuze 3e team.

Je neemt dan ook graag hun adviezen en wijsheden tot je. Dat siert je alhoewel er nog een hoop aan je bij te schaven is.Maar dit terzijde. Nu moet je niet alles wat wij je vertellen letterlijk en figuurlijk nemen. Ik heb je in mijn laatste mail een tip gegeven om met een smoesje onder "De Wedstrijd" uit te komen.

Wat je nu weer geflikt hebt is zo overdreven dat niemand nog gelooft dat je dit per ongeluk deed. Zo kom je niet serieus over Michel.

Ik hoop dat je nog wel de moed kan vinden om het spelletje vanaf de zijlijn te volgen. Als je helemaal geen team kan opstellen vanwege de knikkende knietjes bij team-jong is dat ook niet zo erg want dan spelen wij (selectie 3e team) gewoon tegen elkaar. We kunnen makkelijk twee teams neerzetten met nog 20 man reserve.

We gaan elkaar zien en ruiken op maandag.

Groeten Bake II.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Teamleden Jong,

Op zich heel dapper en nobel dat jullie het 1 januari opnemen tegen de bescheiden heren van oud. Als stelletje kansloze hangjongeren kunnen jullie maar beter wat te doen hebben 1 januari. Anders zijn jullie toch de hele dag bezig blindgangers te zoeken om deze opnieuw proberen af te steken.
Wat betreft rugby, is het jammer dat elk jaar het niveau bij jong daalt. Rugbyen konden jullie al niet en kunnen jullie nog steeds niet. Fatsoenlijk woordgebruik is ook al ver te zoeken en na 3 bier beginnen jullie al digitaal te oreren. Wat oud betreft mogen jullie best de K3 cd opzetten tijdens jullie warming-up en na de wedstrijd mogen jullie met een beker warme melk lekker naar K3 the movie kijken zodat de heren van oud gezellig op niveau kunnen borrelen.
Ik zal voor jullie ook wat dvd's kopen van de Teletubbies.

Maken jullie over de wedstrijd geen zorgen, met een gescheurde wenkbrauw en een dicht oog zijn de dvd's nog prima te volgen. Ook met een tand door je lip en kapotte schouder kun je prima chocolademelk drinken.

Tot 1 januari.


PS vraag wel even aan je papa en mamma of ze jullie niet vergeten wakker te maken om 12:00 uur 's nachts om vuurwerk te kijken en een plasje te doen.

Anoniem zei

Jochies,

Laten we wel zijn: jullie beste sexuele ervaring tot nu toe was het doogschudden van jullie schattige kleine vriendjes na het pissen. Waarschijnlijk zetten jullie je schoen nog bij de CV-ketel en jullie zijn van korfbal gestuurd omdat jullie teveel werden afgeleid door al die huppelende meisjes. En dan halen jullie het in jullie volledig ongevulde schedels om kerels met grote harige ballen te beschuldigen van het feit dat wij natte windjes gaan laten van angst. Wij laten geen natte windjes. Wij laten daverende scheten. En niet van angst, maar van bier en patat met. En dat gaan jullie maandag merken. Als jullie weer een keertje onderop liggen wens ik jullie veel succes met onze SterStormen!
Jullie beginnen nu al in elkaar te storten. Kerst is een onmogelijke hindernis voor jullie, blijkt uit de blessures die er nu al zijn in jullie Fristi-VriendenClub.
Jongens, probeer in elk geval volwassen over te komen en onderken jullie kansloze positie. Wees ons dankbaar als jullie na afloop de K3-cd's nog uit hun verpakking kunnen krijgen en nog kunnen kauwen, want jullie hebben jullie opstelling naar ons toe niet helemaal handig uitgedacht. Als jullie maandag met jullie hoge piepstemmetjes om genade smeken, moeten jullie nog eens goed nadenken over jullie beledigingen!

Het ga jullie goed, en bedenk: pijn is fijn en bloed is goed!