zaterdag, december 30, 2006

Jochies,

Laten we wel zijn: jullie beste sexuele ervaring tot nu toe was het droogschudden van jullie schattige kleine vriendjes na het pissen. Waarschijnlijk zetten jullie je schoen nog bij de CV-ketel en jullie zijn van korfbal gestuurd omdat jullie teveel werden afgeleid door al die huppelende meisjes.

En dan halen jullie het in jullie volledig ongevulde schedels om kerels met grote harige ballen te beschuldigen van het feit dat wij natte windjes gaan laten van angst. Wij laten geen natte windjes. Wij laten daverende scheten. En niet van angst, maar van bier en patat met.

En dat gaan jullie maandag merken. Als jullie weer een keertje onderop liggen wens ik jullie veel succes met onze SterStormen! Jullie beginnen nu al in elkaar te storten. Kerst is een onmogelijke hindernis voor jullie, blijkt uit de blessures die er nu al zijn in jullie Fristi-VriendenClub.

Jongens, probeer in elk geval volwassen over te komen en onderken jullie kansloze positie. Wees ons dankbaar als jullie na afloop de K3-cd's nog uit hun verpakking kunnen krijgen en nog kunnen kauwen, want jullie hebben jullie opstelling naar ons toe niet helemaal handig uitgedacht.
Als jullie maandag met jullie hoge piepstemmetjes om genade smeken, moeten jullie nog eens goed nadenken over jullie beledigingen!

Het ga jullie goed, en bedenk: pijn is fijn en bloed is goed!

Afzender anoniem

Geen opmerkingen: