maandag, december 15, 2008

trip verslag

Na een klinkende overwinning zijn we aan de derde helft begonnen die gelukkig op warme oorden gevierd en beleefd werd.
Eerst naar een voetbal kantine omdat de harlequins helaas geen eigen clubhuis heeft,na een aantal drankjes zijn we vertrokken naar de binnenstad van oldenzaal. In de eerste kroeg werd ook gegeten het was een heerlijke stampot die ons lang stond toe te lachen omdat de tripcaptain het nodig vond om een kleine speech van bijna 1,5 uur te houden (tenminste zo voelde het,haha). Gelukkig kon iedereen daarna snel aan tafel en waren de schalen snel leeg.
Daarna was het kroeghoppen bij de een werd wat langer gebleven dan de andere. In de 4e kroeg was het erg gezellig een leuk klein cafe wat snel gevuld was door 25 rugbyvrienden van zowel harlequins als gooiers,er werden spelletjes gespeeld zoals dat betaamd. Na een kleine 2 uur is de groep klaar om te vertrekken naar een andere kroeg of om naar huis te gaan er was iemand zo gesteld op dat cafe dat hij van mening was om er te blijven slapen en al een kamertje had opgezocht. De kastelein had geen zin in een loge dus hij verzocht hem om het toilet te verlaten.
Met een kleine 15 man het volgende cafe in en daar zijn de laatste tot in de vroege uurtjes gebleven. De trip organisatoren hadden het zo geregeld dat we gelukkig vroeg konden ontbijten en we daarna een klein spelletje paintbal konden doen. Iedereen heeft daar zeer van genoten en was erg gezellig ik mis alleen bij de foto's van de gewonden die er zijn gevallen of heeft er echt niemand een paar kleine plekjes over van de verfkogeltjes.

Ik wil de tripcommissie bedanken voor het organiseren van deze leuke trip.

PS Jip is niet meer te vinden, tevens mist de plaatselijke imker een aantal bijen die voor het laatst zijn gesignaleerd aan de markt in oldenzaal.

Geen opmerkingen: